“Membangun Malaysia Madani”

rogram Amanat dan Wacana 'Membangun Malaysia Madani' oleh Perdana Menteri

Datuk Seri Mohamed Khaled Bin Nordin hari ini menghadiri Program Amanat dan Wacana ‘Membangun Malaysia Madani‘ oleh Perdana Menteri, YAB Dato’ Seri Anwar bin Ibrahim di Pusat Konvensen Antarabangsa Putrajaya (PICC).

&Quot;Membangun Malaysia Madani&Quot; - Berita
YAB Perdana Menteri, Dato’ Seri Anwar Ibrahim ketika Program Wacana Membangun Negara Madani dan Amanat Perdana Menteri untuk Malaysia di Dewan Perdana, Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC), 19 Januari 2023. – SADIQ ASYRAF/PMO

Turut hadir YAB Timbalan Perdana Menteri, Dato’ Seri Dr. Ahmad Zahid Bin Hamidi dan YAB Dato’ Sri Haji Fadillah Bin Haji Yusof, Menteri-Menteri, Timbalan-Timbalan Menteri, pegawai kementerian serta pimpinan kanan perkhidmatan awam.

‘Membangun Malaysia Madani’ adalah untuk membangun tanah air yang lebih mampan dan makmur berteraskan daya cipta, nilai hormat, keyakinan dan ihsan, di mana keterangkuman dan kesaksamaan menjadi teras utamanya jaitu sebuah masyarakat Malaysia yang adil.

Ketua Bahagian UMNO Pasir Gudang itu berkata beliau yakin dengan hala tuju baharu yang diperkenalkan oleh YAB Perdana Menteri ini mampu menjadi satu gagasan baharu yang memeta hala tuju Malaysia menuju sebuah negara bangsa yang maju dan sejahtera. Gagasan ini akan tercapai matlamatnya sekiranya mendapat sokongan dan kerjasama yang jitu daripada semua pihak.

Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
Pinterest
Scroll to Top