RUMAH TERBUKA UMNOPG DIRAI PELBAGAI LAPISAN MASYARAKAT

Rumah terbuka merupakan satu pendekatan paling baik bagi menunjukkan sikap muafakat antara kaum yang ada dalam masyarakat Malaysia khusunya di Pasir Gudang.

Ketua UMNO Bahagian Pasir Gudang melihat kedatangan setiap lapisan masyarakat dan peringkat umur yang hadir membuktikan UMNO sentiasa dekat dihati orang ramai.

Menerusi majlis seperti ini perpaduan kaum dapat diperkukuhkan melalui budaya kunjung-mengunjung dan hormat menghormati antara satu sama lain selain keterbukaan dan keakraban UMNO bersama masyarakat.

Rumah Terbuka Umnopg Dirai Pelbagai Lapisan Masyarakat - Berita
RUMAH TERBUKA UMNOPG DIRAI PELBAGAI LAPISAN MASYARAKAT - 5, UMNOPG

“Kita jayakan bersama segala usaha yang telah dipupuk bersama keharmonian ini agar segala usaha yang akan dilaksanakan demi kemaslahatan rakyat dapat dijayakan secara bersama”

Rumah Terbuka Umnopg Dirai Pelbagai Lapisan Masyarakat - Berita
RUMAH TERBUKA UMNOPG DIRAI PELBAGAI LAPISAN MASYARAKAT - 6, UMNOPG
Rumah Terbuka Umnopg Dirai Pelbagai Lapisan Masyarakat - Berita
RUMAH TERBUKA UMNOPG DIRAI PELBAGAI LAPISAN MASYARAKAT - 7, UMNOPG
Rumah Terbuka Umnopg Dirai Pelbagai Lapisan Masyarakat - Berita
RUMAH TERBUKA UMNOPG DIRAI PELBAGAI LAPISAN MASYARAKAT - 8, UMNOPG

Beliau yang juga Naib Presiden UMNO Malaysia berkata kepimpinan yang baru dipilih pada pemilihan yang lalu dapat memberi nafas baru dan sentiasa bersama dengan golongan tidak kira latar belakang.

Turut sama meraikan Majlis Sambutan Hari Raya Aidilfitri UMNO Bahagian Pasir Gudang bertempat di Dewan Puncak Kasih, Bukit Layang-Layang ialah YB Datuk Seri Ahmad Maslan, Timb Pengerusi Perhubungan UMNO Negeri Johor merangkap Timb Menteri Kewangan l, YB Baharudin Mohamed Taib, ADUN Permas merangkap Timb Ketua UMNO Bahagian Pasir Gudang, Ketua-Ketua UMNO Bahagian Negeri Johor, Sayap Pergerakan Wanita, Pemuda dan Puteri UMNO, Tan Tuan Peng, Pengerusi MCA Pasir Gudang, En. Vijayan Rajoo, Pengerusi MIC Pasir Gudang, pemimpan tempatan serta masyarakat setempat.

Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
Pinterest
Scroll to Top