Pertemuan Bersama Kepimpinan MIC Pasir Gudang

Bersama Kepimpinan MIC Pasir Gudang

Mengadakan pertemuan dengan kepimpinan MIC Pasir Gudang. Turut hadir YB Baharudin Mohamed Taib, Timbalan Ketua UMNO Bahagian Pasir Gudang merangkap ADUN Permas, Ketua MIC Bahagian, Vijayan Rajoo, Timbalan Ketua MIC Bahagian, Krishnan Muniandy, Ketua-Ketua cawangan, Ketua-Ketua sayap dan jentera cawangan MIC.

Saya hargai usaha jentera BN termasuklah MIC untuk memenangkan calon BN Parlimen Pasir Gudang pada PRU-15. Walaupun keputusan tidak menyebelahi kita, namun banyak perkara yang kita pelajari daripada keputusan tersebut.

Saya juga menerangkan sebab dan peristiwa hingga terbentuknya Kerajaan Perpaduan yang memperakui kedudukan UMNO-BN, dipimpin oleh YAB Datuk Seri Anwar Ibrahim selaku Perdana Menteri.

Saya tekankan bahawa kita perlu merencana strategi yang lebih berkesan bagi meningkatkan jumlah sokongan masyarakat. Saya percaya walau apa jua keadaannya, kita perlu rawat dan perkukuhkan parti masing-masing. BN juga terbuka untuk meneroka kerjasama dengan mana-mana pihak yang memberi manfaat kepada kesejahteraan rakyat dan kestabilan politik negara.

Dato’ Seri Mohamed Khaled Nordin
Ketua UMNO Bahagian Pasir Gudang

Pertemuan Bersama Kepimpinan Mic Pasir Gudang - Program Komuniti
Pertemuan Bersama Kepimpinan MIC Pasir Gudang - 3, UMNOPG
Pertemuan Bersama Kepimpinan Mic Pasir Gudang - Program Komuniti
Pertemuan Bersama Kepimpinan MIC Pasir Gudang - 4, UMNOPG
Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
Pinterest
Scroll to Top