Belia 4B Kuala Terengganu Anjur Futsal Anak Muda

Kuala Terengganu, 6 Ogos 2023 – Sebuah program Kejohanan Futsal Anak Muda telah diadakan anjuran Belia 4B Kuala Terengganu. Acara yang berlangsung ini berjaya menarik minat anak muda dari seluruh kawasan untuk menyertai pertandingan tersebut

Belia 4B Kuala Terengganu Anjur Futsal Anak Muda - Berita
Belia 4B Kuala Terengganu Anjur Futsal Anak Muda - 3, UMNOPG

Tahniah kepada Belia 4B Kuala Terengganu atas penganjuran program yang berjaya memikat perhatian ramai terutama anak muda. Kehadiran yang cukup menggalakkan ini menyumbang kepada kemenangan Barisan Nasional. Mereka hadir dari pelbagai latar belakang sosial dan budaya berkumpul dalam kejohanan ini, menunjukkan semangat kesatuan dan perpaduan di kalangan generasi muda.

Belia 4B Kuala Terengganu Anjur Futsal Anak Muda - Berita
Belia 4B Kuala Terengganu Anjur Futsal Anak Muda - 4, UMNOPG

Selain dari keseronokan dan kegembiraan dalam saingan bola sepak, program ini juga memberikan peluang berharga untuk mengeratkan tali persaudaraan dan memupuk semangat sportiviti di kalangan pemuda Kuala Terengganu.

Semoga inisiatif seperti Kejohanan Futsal Anak Muda ini akan terus menjadi titik tolak bagi kemajuan dan kejayaan generasi muda Kuala Terengganu dalam mencapai impian dan cita-cita mereka. Diharapkan lebih banyak program seumpama ini akan diadakan di masa hadapan untuk memberi lebih banyak peluang dan platform kepada anak muda untuk berkembang dan berkongsi bakat mereka.

Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
Pinterest
Scroll to Top