Program ukhuwahfillah Puteri JDT

20 Mac 2021/06 Syaaban 1442H, Pergerakan Puteri UMNO Bahagian Pasir Gudang menyampaikan bantuan keperluan bayi & kanak-kanak dan juga barangan keperluan asas kepada ibu muda dan ibu tunggal yang kurang berkemampuan dan memerlukan.

Majlis disempurnakan oleh Tuan Haji Baharudin bin Mohamed Taib, Timbalan Ketua UMNO Bahagian Pasir Gudang. Turut hadir Naib Ketua Pemuda UMNO Pasir Gudang, saudara Mohd Azlan bin Sulong.

Sekalung ucapan terima kasih kepada Ybhg Datuk Seri Mohamed Khaled bin Nordin, Ketua UMNO Bahagian Pasir Gudang merangkap Naib Presiden UMNO Malaysia di atas keprihatinan dan sumbangan yang diberikan. Juga turut menyumbang Saudara Mohd Khairul Fitri Abdul Rahman dan Pergerakan Pemuda UMNO Pasir Gudang.

Program ukhuwahfillah Puteri JDT ini dilaksanakan serentak seluruh negeri Johor hari ini bagi membantu meringankan sedikit beban keluarga yang terkesan dengan keadaan ekonomi sekarang.

Menyokong gerakan UMNO bahagian Pasir Gudang dalam membuat pendaftaran vaksin, Puteri UMNO Pasir gudang juga membuka kaunter pendaftaran vaksin dikalangan ibu-ibu muda ini sebagai pemudahcara.

Puteri UMNO akan terus prihatin dan kongsi kepada masyarakat.

Program Ukhuwahfillah Puteri Jdt - Program Komuniti
Program ukhuwahfillah Puteri JDT - 5, UMNOPG
Program Ukhuwahfillah Puteri Jdt - Program Komuniti
Program ukhuwahfillah Puteri JDT - 6, UMNOPG
Program Ukhuwahfillah Puteri Jdt - Program Komuniti
Program ukhuwahfillah Puteri JDT - 7, UMNOPG
Program Ukhuwahfillah Puteri Jdt - Program Komuniti
Program ukhuwahfillah Puteri JDT - 8, UMNOPG
Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
Pinterest
Scroll to Top