#VIDEO PEMUDA PASIR GUDANG ANJUR PROGRAM KAYUHAN PRIHATIN DUN PERMAS

PASIR GUDANG, 24 SEPTEMBER – Inilah keadaan masyarakat di Pasir Gudang. Bernilai insan dan bersifat insaniah. Bersama menjayakan projek kayuhan prihatin.

ADUN Permas merangkap Menteri Besar Johor, Dato’ Mohamed Khaled Nordin bersama 500 penduduk tempatan menyertai aktiviti berbasikal pada Program Kayuhan Prihatin DUN Permas ‘Fun Ride’ bersama beliau di Pasir Gudang, semalam.

Menurut saudara Noor Azleen Ambrose, yang merupakan pengarah bagi program terbabit berkata, sebanyak 150 buah basikal sumbangan Yayasan My Kasih turut akan digunakan oleh penduduk yang ingin berkayuh bersama MB Johor sebelum diserahkan kepada KRT atau SRS terpilih sekitar Parlimen Pasir Gudang.

Img-20170924-Wa0001

Program sejauh tujuh kilometer itu bermula di Balai Raya Kampung Kuala Masai dan singgah di Kampung Sungai Rinting sebelum berakhir di Kampung Pasir Gudang Baru.

Pada program itu, Mohamed Khaled turut menyampaikan sumbangan kepada golongan asnaf seperti bantuan kewangan, barang keperluan harian dan kerusi roda.

Turut hadir, Ahli Parlimen Pasir Gudang, Datuk Normala Abd Samad dan Yang Dipertua Majlis Perbandaran Pasir Gudang, Hasrin Kamal Hashim.

Facebook
WhatsApp
Telegram
Twitter
Pinterest
Scroll to Top